Onderhoud-Leggen

Verdel Parket legt, onderhoudt, renoveert, heelt aan en repareert houten parket vloeren en laminaatvloeren met vakmanschap.  

Onderhoud

Als u een parketvloer koopt wordt u, als het goed is, uitgelegd hoe u de vloer moet onderhouden. Onderhoud is bij iedere houten vloer noodzakelijk. Echter er zijn vele soorten afwerkingen. Als u niet precies weet hoe u de vloer moet onderhouden kunt u altijd ons vragen naar hoe de vloer te onderhouden. Het is natuurlijk voor ons makkelijk om een goed advies te geven als u weet hoe uw vloer is afgewerkt. Weet u dat niet, dan is het soms noodzakelijk terplekke een kijkje te nemen om te bekijken wat uw afwerking is.

Smeer niet zomaar iets op uw vloer. Het kan tot hele vervelende situaties lijden, die veel geld kunnen kosten om weer in orde te maken.

Doe in je leven 1 goede zet neem een vloer van Verdel Parket !

 

 


 

Het leggen van een vloer vergt vakkundigheid.

Wij zijn zeer ervaren in het leggen van houten vloeren, parketvloeren en laminaat.

Tevens beschikken wij over alle vereiste materialen die de kwaliteit van uw vloer bevorderen.

Omdat een houten of een parketvloer een investering is in uw huis of bedrijf, adviseren wij dit door ons te laten uitvoeren wanneer u een vloer bij ons heeft aangeschaft.

Als wij uw vloer gaan leggen, zullen wij ook de juiste tussenvloer (ondervloer) aanbrengen en verzorgen wij de bijbehorende afwerking.

 

 

 

 

Foto's
Sfeer Foto’s
Diverse producten
Laminaat
Lamelparket
Parket-Tapis
Home
Foto's van Trappen
Openingstijden
Ondervloer
Foto's van Vloeren
Over ons